If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги брат ми си купи алфичка и сега моли за малко повече информация за нея!колата е 1994г.1.7 ТС 8кл.интересува го съединителя дали е на жило и ли е с помпа!педала е твардичактова е на първо място и всяка друга информация е добре дошла за него
Минимум да му е честита ... максимум със здраве да си я кара !!!!!!!!
Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE
Педала си е твърд. Два нови съединителя съм сменял. Първите 2-3хил км. е мекичък и след това си става бетон...Ама нормално цялата кола си е бетон Да си я ползва със здраве
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Със здраве да си я караш колега!
На всяка нормална кола с помпа на съединителя, като е твърд педала се започва с маркучето между помпата и цилиндъра.
Както чувам- не и за 155 -ците! При тях и е типично за модела.
Пак честито!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Смени ли се целият к-т съединител, педала си става мек, не ми говорете глупусти...който не вярва да дойде да ми натисне амбряжа)
п.п. преди две години го смених и си е още перце...ама вие като държите на полусъединител и буксувате до краен предел....какво искате)
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
И аз мога да подкрепя мнението на колегите,че като се смени комплект съединителя после педала на съединителя си е идеално мек,а Валеото на брата на алфата вече направи 10000км и не се е променила твърдостта му,въпреки,че долната помпа е много зле и е за смяна,че беше със скъсан маншон и буталцето беше цялото ръждясало,но тогава нямах време и възможност да търся помпа и само го почистих с шкурка и вече кара така една година.Но стария съединител явно беше оригиналния и феродовия диск тъкмо се беше изял наравно с нитовете,а претискателя на мястото,където ляга лагера беше толкова вкопан,че си беше цяло чудо,че лагера не е влязал в него,а педала се натискаше мноооого зор,жена беше абсурд да подкара колата.
И аз мога да подкрепя мнението на колегите,че като се смени комплект съединителя после педала на съединителя си е идеално мек,а Валеото на брата на алфата вече направи 10000км и не се е променила твърдостта му,въпреки,че долната помпа е много зле и е за смяна,че беше със скъсан маншон и буталцето беше цялото ръждясало,но тогава нямах време и възможност да търся помпа и само го почистих с шкурка и вече кара така една година.Но стария съединител явно беше оригиналния и феродовия диск тъкмо се беше изял наравно с нитовете,а претискателя на мястото,където ляга лагера беше толкова вкопан,че си беше цяло чудо,че лагера не е влязал в него,а педала се натискаше мноооого зор,жена беше абсурд да подкара колата.
колата беше за съединител!всичко вече е OK!БЛАГОДАРЯ ВИ!
Comment