Известие

Collapse
No announcement yet.

Информация за 155 1.7 8к ТС

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Информация за 155 1.7 8к ТС

колеги брат ми си купи алфичка и сега моли за малко повече информация за нея!колата е 1994г.1.7 ТС 8кл.интересува го съединителя дали е на жило и ли е с помпа!педала е твардичактова е на първо място и всяка друга информация е добре дошла за него
    Last edited by Furious 155; d.m.y г., 10:24.
    sigpic 155ex 159ex 530new

помпа,повечкото са твърди такъв е модела
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Абе ако смени комплект съединител или поне лагера и феродовия диск може да се окаже че не е от модела
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

помпи ,момпи жила, мила

добре е дошъл у сектата да му е честита!
        155 осем хиляди клапана 16 вериги
        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Минимум да му е честита ... максимум със здраве да си я кара !!!!!!!!
          Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
          Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
            помпа,повечкото са твърди такъв е модела
            по скоро е от лагера на притискателя - когато се е повкопал в протискателя създава този ефект на твърдост на педала.

Честита да му е количката - няма да остане недоволен, според мен.
            Аз снощи цялата си холна секция пренесох с нея .
            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 10:25.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Споделям мнението на колегата,имам я вече 5 години педала си е твърд. Като сравнение правя пасата.

Comment

Педала си е твърд. Два нови съединителя съм сменял. Първите 2-3хил км. е мекичък и след това си става бетон...Ама нормално цялата кола си е бетон Да си я ползва със здраве
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Със здраве да си я караш колега!
                  На всяка нормална кола с помпа на съединителя, като е твърд педала се започва с маркучето между помпата и цилиндъра.
                  Както чувам- не и за 155 -ците! При тях и е типично за модела.
                  Пак честито!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Смени ли се целият к-т съединител, педала си става мек, не ми говорете глупусти...който не вярва да дойде да ми натисне амбряжа)
                    п.п. преди две години го смених и си е още перце...ама вие като държите на полусъединител и буксувате до краен предел....какво искате)
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Е на теб ти е мек, заради ЕГН-то,Тате/Дедо...
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                      by RUBIG service

Comment

И аз мога да подкрепя мнението на колегите,че като се смени комплект съединителя после педала на съединителя си е идеално мек,а Валеото на брата на алфата вече направи 10000км и не се е променила твърдостта му,въпреки,че долната помпа е много зле и е за смяна,че беше със скъсан маншон и буталцето беше цялото ръждясало,но тогава нямах време и възможност да търся помпа и само го почистих с шкурка и вече кара така една година.Но стария съединител явно беше оригиналния и феродовия диск тъкмо се беше изял наравно с нитовете,а претискателя на мястото,където ляга лагера беше толкова вкопан,че си беше цяло чудо,че лагера не е влязал в него,а педала се натискаше мноооого зор,жена беше абсурд да подкара колата.
                        FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

Първоначално публикувано от Milcho Покажи съобщение
                          И аз мога да подкрепя мнението на колегите,че като се смени комплект съединителя после педала на съединителя си е идеално мек,а Валеото на брата на алфата вече направи 10000км и не се е променила твърдостта му,въпреки,че долната помпа е много зле и е за смяна,че беше със скъсан маншон и буталцето беше цялото ръждясало,но тогава нямах време и възможност да търся помпа и само го почистих с шкурка и вече кара така една година.Но стария съединител явно беше оригиналния и феродовия диск тъкмо се беше изял наравно с нитовете,а претискателя на мястото,където ляга лагера беше толкова вкопан,че си беше цяло чудо,че лагера не е влязал в него,а педала се натискаше мноооого зор,жена беше абсурд да подкара колата.
                          колата беше за съединител!всичко вече е OK!БЛАГОДАРЯ ВИ!
                          sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Working...
                          X